BABYDANS, DREUMESDANS EN PEUTERDANS


Docenten: Marileen Fabels, Marjolein van Haren


Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze lessen wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, versjes, materialen en muziek. Samen met mama, papa, opa, oma of verzorger, maken de kinderen in deze cursus kennis met bewegen en dansen op muziek.


Zoals je ook al boekjes voorleest aan baby's zo kun je ook met dansonderwijs beginnen. De lessen zijn stimulerend voor het muzikale oor van uw kleintje en werken bovendien ontspannend voor baby én ouder.

Met je baby in je armen, op schoot of aan je hand.

Samen genieten van muziek en bewegen maar vooral genieten van elkaar!


Danslessen voor je dreumes of peuter stimuleren zijn motoriek. Luisteren naar en meezingen met liedjes stimuleert de spraak-en taalontwikkeling van het kind.

Je kind is lekker in beweging en ontmoet leeftijdgenootjes. En natuurlijk is het gewoon ontzettend leuk om samen met je zoon of dochter te dansen!


Bewegen op muziek, samen dansen, leren springen, huppelen alles n.a.v. een boekje met een thema dat bij de tijd van het jaar past. Het is een mooie manier om spelenderwijs aan dans te beginnen.


Tot 3 jaar zijn de lessen samen met één ouder of verzorger, vanaf 3 jaar dansen ze alleen en natuurlijk krijgen ze tijd om te wennen.


De dreumesdanslessen zijn op vrijdag

van 10.00 - 10.45 uur


De peuterdanslessen zijn op zaterdag

van 11.00 - 11.45 uur


Cursus