De Studio

Na bijna 30 jaar gevestigd te zijn geweest in het Bosje van Zeverijn aan de Wezellaan, is Marjoleins Dance Studio per september 2014 verhuisd naar:

Melis Stokelaan 6, Hilversum ZuidEigenaresse Marjolein van Haren is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts) en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het klassieke ballet van de Royal Academy of Dance, London (registered teacher).


Sinds september 2012 een gecertificeerd Vbarre instructrice.KWALITEIT MET PLEZIER


Volwassenen en kinderen vanaf 1,5 jaar die graag willen dansen zijn welkom in de studio.

Dansplezier staat natuurlijk voorop maar de kwaliteit wordt zeker niet vergeten. Daarom geven gediplomeerde HBO en MBO dansdocenten de lessen. Niet te grote groepen en aandacht voor het individu.

Marjolein heeft al verschillende leerlingen afgeleverd op de rijks-erkende dansacademies.ACTIVITEITEN


Naast de reguliere lessen nodigt de studio ook gastdocenten uit die een workshop geven. De workshop van o.a. Gianinni, Vincent Vianen en Meysam Noori waren erg inspirerend.

Tweejaarlijks een optreden in theater Gooiland of ‘t Spant waaraan alle leerlingen mogen meedoen. Demoteams voor de meer gevorderde leerling. En voor ballet leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan de Internationaal erkende  examens van de Royal Academy of Dance.

De studio is lid van de:


NBOB Nederlandse Branche Organisatie van Balletscholen. Marjoleins Dance Studio is geclassificeerd als Sterballetschool. Een sterballetschool wordt geleid door een docent met een HBO diploma. De Studio voldoet  aan de Erkenningsregeling van de NBOB, een keurmerk voor goede betrouwbare balletscholen.


NBDK  Nederlandse Beroepsvereniging voor Dans Kunstenaars en lid van het Kwaliteitsregister. Dit betekent o.a. dat kwaliteitsregister-leden regelmatig investeren in het onderhouden, vergroten, verbreden van kennis en ontwikkelingen op het gebied van dans(kunst) en dansonderwijs.


RAD Royal Academy of Dance, London. Marjolein is een Registered Teacher, een gediplomeerd RAD docente.

Zij mag daarom leerlingen opleiden en aanmelden voor de R.A.D. examens.


Vbarre community

Opgeleid door de Amerikaanse Veronica Combs, oprichtster van de Vbarre.

Gecertificeerd en bevoegd om de originele Vbarre lessen te geven.